Kursus: Sådan bruger du FRAMING i din kommunikation

20.10.2015  /  Lasse Hinke

Emne: Adfærdspsykologi

Lær om framing og skab bedre resultater med din kommunikation. Det gælder om at fortælle historien rigtigt. Læs mere om kurset

Måden du formulerer dig på har afgørende betydning for, hvilke beslutninger din målgruppe ender med at træffe. Framing handler om, hvordan du “indrammer” dine budskaber. Et klassisk eksempel på framing er forskellen på at sige, at der er “95% chance for at overleve” i stedet for at sige, at der er “5% risiko for at dø”.

Hvornår: torsdag den 12. november kl. 13.00 - 16.30

Hvor: Relevans, Alhambravej 10, 1826 Frederiksberg C.

Tilmeld dig her

Her kan du finde flere artikler om emnet:
Adfærdspsykologi

FØLG RELEVANS

Tilmeld e-newsFå relevant inspiration, indsigt, tips og tricks i vores månedlige e-news.